top of page
7I7A8845.JPG

Programmes

7I7A9228.JPG

Ha nem akarsz autóba ülni

Gyalogosan vagy biciklivel a barlahidai kör

Séta a patak völgye mellett a barlahidai kis tavakhoz, fel a faluba Áron csodás zöldség és gyümölcs kertjébe, Árpi bácsi méhészetébe, Zsolt és Brigi pékműhelyébe, Gina gyapjú feldolgozójába.

 

Visszafelé Györfiszegen át benézhettek Zsóka kerámikus műhelyébe, Zoliék méhészetébe. Mindenhol lehet kóstolni, kérdezni, barátkozni😊

7I7A8783.JPG

Vörösszegi ajánlások

Kattints a teljes listáért!

Amikor azt hisszük már mindent láttunk, mindig felbukkan egy új kézműves tanya, egy eddig felfedezetlen útvonal, egy patak partján megpillantott templom.

cdd16927b20ca9c3957b048961525c38.jpeg

Kerka menti barangolás 

Kedvenc szombati körünk

Vétyemi ősbükkös- Szécsiszigeti bivalyrezervátum és Vizimalom, Kerkapiac, Csömödéri kisvasút

Az egész család el lesz ragadtatva, ezt garantálhatjuk.

 

Az ősbükkösben a fák 170 évese. Az erdő igazi feltöltődést ad. A régi malomban szombatonként termelői piac és kávézó működik.

 

A kisvasút olyan gyalogosan vagy autóval megközelíthetetlen helyeken megy át, ahol szarvasok és vaddisznók, őzek és minden más a sínek mellett éli mindennapjait és mi mindet megcsodálhatjuk, anélkül, hogy elszaladnának. bővebb info minden programról:

Jeruzalem_Slovenija_1200.jpeg

Egy jó alkalom, hogy felfedezzétek Szlovéniát!

Tőlünk csak 1 óra!

igazi kedvencünk a Jeruzalem-Ormoz borvidék.

„A kisebb utak aztán olyan helyre viszik az embert, ahol hamarosan azon gondolkozhat, melyik országban is van pontosan. A dombokkal sűrűn szabdalt táj pont úgy fest, mint Toszkána, igaz tömörebb és kevesebb a ciprus, de első blikkre teljesen olyan. Ha fehérbort rendel, nagy valószínűséggel furmint kerül a poharába, ami leginkább azért zavarba ejtő, mert Tokaj épp a másik irányban található. És amikor már semmi meglepetésre nem számítana, feltűnik egy Jeruzalem feliratú helyiségnév tábla. Mindez Szlovéniában.

Barabásszeg logó-03.png
bottom of page